Začarani krug mršavljenja

Imate li osjećaj da ste probali već apsolutno sve, a da se ni nakon toga ne osjećate bolje?

Dr. Google, ugljikohidrati, bez ugljikohidrata, fitness-treneri i nutricionisti blogeri, liječnici… stručnjak ovaj, stručnjak onaj, svaki trend… Hrpe informacija u digitalnom formatu.

Potrošili ste pravo bogatstvo na sve „najnovije“ preparate, tretmane, no i dalje ste dio začaranog kruga i čini vam se kako se baš ništa ne mijenja…

Imate osjećaj zaglavljenosti… uopće ne napredujete, izgledate i osjećate se jednako kao i kad ste počeli tražiti pomoć i savjete, samo ste sada (nakon lutanja u šumi informacija) još više pod stresom.

Razumijem vas.

Bila sam u vašoj situaciji, jednako kao i vi!


Zovem se Ivana Barišić, magistrica sam nutricionizma, osnivačica Nutrilife Centra.

Moj tim i ja pomažemo ljudima već više od pet godina uz rad i djelovanje Nutrilife Centra.

Većina klijenata dolazi u Nutrilife Centar jer su umorni od neprestanog obilaženja „planine“ tražeći konkretno rješenje koje daje rezultate.

Pažljivo sam osmišljavala protokole i način rada Nutrilife Centra s ciljem da svakom pomognemo u postizanju održivih rezultata i poboljšanju zdravlja.

U Nutrilife Centru pokušavamo doći do temeljnog uzroka vašeg problema.

Pristupamo problemu multidisciplinarno kroz prizmu nutricionizma, psihologije i kineziologije. Svoja rješenja temeljimo na medicinskoj – biokemijskoj i nutricionističkoj dijagnostici u našoj ordinaciji i online.

Pružamo sveobuhvatna rješenja uz razne programe i dodatke prehrani po mjeri svakog pojedinca uzimajući u obzir ne samo vaše simptome nego i vašu osobnost i sklonost načinu života.

Ako ne volite ribu, nećemo vas tjerati da je jedete!

Surađujemo s vama na vašem putu promjene. Jer iskreno vjerujemo u održive rezultate.

Vaša Ivana Barišić