Razlika između Super Elixira™ i Skin Elixira 

 

Super Elixir™ je super kultna zelena formula, a ujedno i temeljni proizvod koji podupire svih jedanaest metaboličkih procesa unutar našeg tijela. Super Elixir™ sadržava dnevnu dozu integralnih namirnica, biljnih ekstrakta, vitamina, minerala i probiotika koji nam podižu i održavaju razinu dnevno potrebne energije u tijelu te podupiru naš imunosni sustav.

Skin Elixir djeluje ciljano na zdravlje kože. Sastojci Skin Elixira  posebno su odabrani kako bi poticali zacjeljivanje rana te regeneraciju kože, potpora su stvaranju kolagena, održavaju čvrstoću i elastičnost kože. Osnivačica Elle Macpherson predstavlja Skin Elxir kao „proizvod koji njeguje i podupire vaše tijelo – od duše do kože“.

Razlika u sastojcima Super Elixira™ i Skin Elixira

Super Elixir™ sadržava četrdesetak sastojaka prirodnog podrijetla, biljnog izvora koji pozitivno utječu na metaboličke procese, a njihov unos rezultira lijepom i zdravom kožom te cjelokupnim zdravljem probavnog sustava i imunosti.

Skin Elxir je kapsula s osamnaest sastojaka koja je inspirirana Super Elixirom na čiju su postojeću formulu nadodani ekstrakt preslice, antioksidansi nara, acaia, zelenog čaja, sjemenki grožđa u kombinaciji s cinkom, bakar, šitake gljive, vitamini B-skupine, vitamini C i E, aminokiseline, kurkuma, crni papar, papaja, metionon i aloe vera – potiče zdraviju probavu i podupire vezu crijeva-koža.

 

Mogu li se Super Elixir™ i Skin Elixir uzimati zajedno? Naravno! Odluka je na vama, a ovisi o individualnim potrebama. Skin Elixir pruža ciljano rješenje za vašu blistavu kožu, dok ćete uključivanjem Super Elixira™ dati potpunu potporu svome tijelu za optimalno blagostanje organizma. Uzimajući oboje vaše tijelo i koža uzvratit vam će nevjerojatnim rezultatima.

 

Kako uzimati Skin Elixir u odnosu na Super Elixir™?

Preporuka je uzimati Skin Elixir i Super Elixir™ ujutro. Super Elixir™  proizvod je u prahu. Doziraju se dvije čajne žličice koje se miješaju s vodom ili se dodaju u jutarnji smoothie za doručak. Skin Elixir uzima se nakon obroka što je bitno zbog snažnog sastojka cinka. Dolazi u obliku kapsula koje se lako uzimaju, a prema potrebi mogu se i otvoriti te miješati s hranom ili tekućinom.

Za najbolji mogući rezultat, za maksimalan učinak, za vrhunski sjaj pokrenite organizam Super Elixirom™ za vrijeme doručka, a zatim „stavite točku na i“ uzimanjem Skin Elixira. Na taj način stvarate svoju svakodnevnu rutinu i osiguravate „njegu i potporu svojem tijelu – od duše do kože.“

Leave a Comment

Your email address will not be published.